Om oss

”Jag har under de många åren jag arbetat med kök, badrum och förvaring hjälpt 100-tals familjer att förverkliga sina inredningsprojekt och hittills har inget varit det andra likt. Därav känner jag väl till behovet av professionell och förstående rådgivning, köpvägledning och många gånger även projektledning.”

Agilkon är ett konsult- och försäljningsbolag som erbjuder projektering, upphandling och projektledning vid inredningsprojekt främst inom kök, bad och förvaring. Agilkon är ett privatägt aktiebolag med säte i Krokom kommun i Jämtland.

Vårt främsta mål är att du som kund ska känna dig väl omhändertagen genom hela inredningsprojektet, därför erbjuder vi

  • Professionell köpvägledning inom ramarna för kundens finansieringsnivå.
  • Vi arbetar med merförsäljning – ”lite mer för pengarna”
  • Vi sköter allt, för er trygghet och bekvämlighet
  • Över 20 års erfarenhet

Jag som driver företaget heter Niclas Hasslund och tillsammans med min fru Tina Hasslund och vår dotter bor vi sedan 2018 i vackra Rönnöfors i Offerdal.

Erfarenheter

Projektsäljare HTH Kök i Norrköping
Projektförsäljning gentemot byggare, entreprenader och offentlig upphandling. Förhandling och slutligen projektledning av vunna/sålda projekt.

HTH Odenplan AB i Stockholm
Projektförsäljning, som butikschef och som privatsäljarei en av Sveriges absolut främsta köksbutiker.

Delägare Autostrada AB i Stockholm
Delägare och grundare av säljbolag inom bokbranschen. Vår affärsidé var att på uppdrag av bokförlag sköta deras försäljning och marknadsföring av böcker såväl centralt som på butik.